Delikades, el pòdcast de sexualitat feminista

XARXA
XARXA
Delikades, el pòdcast de sexualitat feminista
/

Delikades: “un podcast per posar llum als nostres desitjos i passar-nos pel cony les nostres delikadeses”.

Amb aquesta intenció neix el podcast de l’Associació Lika de Lleida on es parla de sexualitat feminista. Un podcast made in Lleida sobre sexualitat feminista. Els podcast s’emmarquen en el projecte “Allò sexual és polític” després que des de l’Associació Lika es detectés que les dones no parlem obertament de sexualitat.

El projecte s’inicia amb unes sessions prèvies amb dones CIS, les sessions “Dona-li Candela” on diferents grups de dones de la ciutat de Lleida i dels municipis de l’Alt Segrià van parlar obertament de sexualitat.

Delikades: «un podcast para poner luz a nuestros deseos y pasarnos por el coño nuestras delikadezas».

Con esta intención nace el podcast de la Asociación Lika de Lleida, donde se habla de sexualidad feminista. Un podcast made in Lleida sobre sexualidad feminista. Los podcast se enmarcan en el proyecto “Lo sexual es político” después que la Asociación Lika detectara que las mujeres no hablamos abiertamente de sexualidad.

El proyecto se inicia con unas sesiones previas con mujeres CIS, las sesiones “Dale Candela” donde diferentes grupos de mujeres de la ciudad de Lleida y de los municipios del Alt Segrià hablaron abiertamente de sexualidad.

Persona entrevistada:  Sònia Notario, tècnica de l’Associació AntiSida de Lleida i amb la Marta Felip, tècnica de l’Associació Lika.

Autora del podcast: autora Pili Garcia – EMUN FM

https://www.instagram.com/likaassociacio/

https://www.instagram.com/adonat.segrianordperlaigualtat/

https://www.instagram.com/antisidalleida/

https://www.instagram.com/emunfm/

https://www.instagram.com/ajuntamentdelleida/

https://www.instagram.com/gencat/

Deja un comentario

Ir al contenido