PECT Green & Circular

XARXA
XARXA
PECT Green & Circular
/

Les Terres de Lleida volen ser un referent de com abraçar una economia verda i circular, que reaprofiti recursos d’origen biològic per generar activitat econòmica sostenible. Vestir-se amb roba fabricada amb materials fets amb restes de collita o fusta, produir components de l’automòbil a partir de la palla d’arròs o generar biocombustibles o bioplàstics de les dejeccions ramaderes són exemples de la bioeconomia.  Una de les eines més potents que la Diputació de Lleida ha desenvolupat és el projecte PECT, Green and Circular. Teresa Botargues, assessora d’Innovació de la Diputació de Lleida, n’és una de les impulsores.

Las Tierras de Lleida quieren ser un referente de como abrazar una economía verde y circular, que reaproveche recursos de origen biológico para generar actividad económica sostenible. Vestirse con ropa fabricada con materiales hechos con restos de cosecha o madera, producir componentes del automóvil a partir de la paja de arroz o generar biocombustibles o bioplàstics de las deyecciones ganaderas son ejemplos de la bioeconomia. Una de las herramientas más potentes que la Diputación de Lleida ha desarrollado es el proyecto PECT, Green and Circular. Teresa Botargues, asesora de Innovación de la Diputación de Lleida, es una de las impulsoras.

Autor(es) del podcast: @diputaciolleida https://www.instagram.com/promo_economica/

https://www.instagram.com/biolab_baixsegria/

Persona entrevistada: Teresa Botargues,  assessora d’Innovació de la Diputació de Lleida  /  asesora de Innovación de la Diputación de Lleida

Deja un comentario

Ir al contenido