Mas La Sala, agricultura regenerativa

XARXA
XARXA
Mas La Sala, agricultura regenerativa
/

Mas La Sala, de Sant Pau de Segúries (al Ripollès), és una cooperativa d’aprofitament comunitari de la terra sense ànim de lucre. Treballen per la regeneració d’ecosistemes, la resiliència i la cooperació.

La cooperativa va ser constituïda el maig del 2020, després que les persones que en són sòcies es formessin, analitzessin i dissenyessin el projecte. Les sis persones hi viuen i hi treballen.

Els pilars de la cooperativa són l’agricultura, la ramaderia, la gestió forestal, l’educació ambiental, l’allotjament de turisme rural, la restauració, la intercooperació, l’artesania i la cultura.

 

Mas La Sala, Sant Pau de Segúries (en el Ripollès), es una cooperativa de aprovechamiento comunitario de la tierra sin ánimo de lucro. Trabajan por la regeneración de ecosistemas, la resiliencia y la cooperación.

La cooperativa fue constituida el mayo del 2020, después de que las personas que son socias se formaran, analizaran y diseñaran el proyecto. Las seis personas viven y trabajan.

Los pilares de la cooperativa son la agricultura, la ganadería, la gestión forestal, la educación ambiental, el alojamiento de turismo rural, la restauración, la intercooperación, la artesanía y la cultura.

 

Persona entrevistada:
Ana Fernandez Sanz – doctora en biologia
Núria Villanueva – ambientòloga​ i agricultora
Ricard Villanueva – economista i pagès

Autor(es) del podcast y eventuales redes sociales:
La Veu de Sant Joan

https://facebook.com/laveudesantjoan
https://instagram.com/laveudesantjoan
https://twitter.com/laveudesantjoan

https://www.facebook.com/MasLaSala/
https://www.instagram.com/maslasalacoop/

Deja un comentario

Ir al contenido