Les tiges de blat de moro i gira-sol per edificar de forma sostenible

XARXA
XARXA
Les tiges de blat de moro i gira-sol per edificar de forma sostenible
/

Promoure una construcció més sostenible a partir de tiges de blat de moro i gira-sol és l’objectiu del projecte transfronterer SAVASCO, del qual, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya n’és un dels socis. La finalitat és, a través de l’elaboració de materials constructius fets amb les tiges de blat de moro i gira-sol, estructurar el sector de la construcció amb l’agrari al territori transpirinenc per contribuir a la reducció de l’impacte ambiental i a una major sostenibilitat.

Promover una construcción más sostenible a partir de tallos de maíz y girasol es el objetivo del proyecto transfronterizo SAVASCO, del cual la Federación de Cooperativas Agrárias de Cataluña es uno de los socios. La finalidad es, a través de la elaboración de materiales constructivos hechos con los tallos de maíz y girasol, estructurar el sector de la construcción con  el agrario al territorio transpirenaico para contribuir a la reducción del impacto ambiental y a una mayor sostenibilidad.

Persona entrevistada: Santi Vergé, responsable conreus herbacis FCAC, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Autores del podcast y redes sociales

Piligarciaemun emufmradio

federació cooperatives agràries de Catalunya

projecte SAVASCO

Cooperativa Agrícola Castelló d’Empúries – Cooperativa Agrària de Miralcamp – Escola Tècnica superior d’Arquitectura del Vallès a Sant Cugat – Universitat Politècnica de Catalunya – Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Toulouse – Institut National Polytechnique de Toulouse – els laboratoris LMDC i LERASS –  la cooperativa d’arquitectura Arqbag i la cooperativa de treball COECO Terre de Bois.

Deja un comentario

Ir al contenido