Dones d’Apip Acam, el programa integral per recuperar dones i nenes del tràfic de persones per explotació sexual

XARXA
XARXA
Dones d’Apip Acam, el programa integral per recuperar dones i nenes del tràfic de persones per explotació sexual
/

El tràfic de persones amb fins d’explotació sexual és el tercer negoci més lucratiu a nivell mundial després del tràfic d’armes i de drogues. El Ministeri de l’Interior estima que 45.000 dones i nenes són víctimes d’aquesta forma d’esclavitud que afecta, principalment, a les dones i a les nenes a Espanya, i la majoria són immigrants en situació irregular.

El tráfico de personas con fines de explotación sexual es el tercer negocio más lucrativo a nivel mundial después del táfico de armas y de drogas. El Ministerio del Interior estima que 45.000 mujeres y niñas son víctimas de esta forma de esclavitud que afecta, principalmente, a las mujeres y a las niñas de España, y la mayoría son inmigrantes en situación irregular.

Persona entrevistada: Natàlia Massé, sociòloga i experta en gènere, fa quinze anys que treballa a Apip-Acam en temes de tràfic per a l’explotació sexual. És  la responsable del programa de dones.//Socióloga y experta en género, hace quinze años que trabaja en APIP-ACAM en temas de tráfico para la explotación sexual. Responsable del programa de mujeres.

Autor(es) del podcast y eventuales redes sociales

Pili Garcia

EMUN FM

Apip Acam

Generalitat

Deja un comentario

Ir al contenido